CleanVision software maakt het verschil zichtbaar

CleanVision - standnummer 31


Eén overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken softwarepakket voor de schoonmaakbranche, dat is wat CleanVision biedt. U vindt CleanVision op standnummer 31.

CleanVision is binnen de schoonmaakbranche een relatief nieuwe partij. Dat wil niet zeggen dat het bedrijf uit het Groene Hart weinig ervaring heeft met software. Als onderdeel van INFOGROEN Software B.V. is meer dan dertig jaar ervaring opgebouwd als softwarepartner van hoveniers, groenvoorzieners en boomkwekers die meer efficiency en rendement in hun bedrijfsvoering willen.


CleanVision Sales Manager Taco Vledder vertelt: “Bij onze intrede in de schoonmaakbranche bleek vrijwel direct dat wij een uitzonderlijk pakket aanbieden. Met CleanVision haal je letterlijk de toekomst in huis. De markt vraagt namelijk steeds vaker om inzicht, openheid, eerlijkheid en structuur. Losse systemen en papierwerk is voorgoed verleden tijd.”

Het verschil zichtbaar maken

Door de modulaire opbouw van CleanVision groeit de software-oplossing met de organisatie mee. Zo betaalt de gebruiker alleen voor hetgeen hij of zij gebruikt, eigenlijk heel logisch, aldus Vledder. “Binnen CleanVision software stellen wij uw klant centraal. Dat is de basis voor een goed CRM systeem. Wij zien dat als onontbeerlijk voor het verdere verloop van de processen zoals bijvoorbeeld de projectcalculatie, de planning, facturering etc..”

Vledder vervolgt: “Bij een onlangs gehouden CRM software onderzoek is CleanVision als nummer 1 geëindigd en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Door alleen al CRM op orde te hebben binnen de CleanVision software bespaar je al meerdere kantooruren per week uit.”

Maximaal inzicht

Met de software van CleanVision krijgen schoonmaakorganisaties totale grip op de bedrijfsvoering, zelfs in de schoonmaakuitvoering. Zo is er een klantenportal waar het schoonmaakbedrijf met de opdrachtgever kan communiceren op een laagdrempelige manier. “Maar dat is niet alles”, vervolgt de bevlogen Sales Manager. “De software is gemakkelijk te koppelen aan tijds- en aanwezigheidsregistratiesystemen als CleanJack of bijvoorbeeld DKS systemen zoals FacilityApps en Leviy. Zo kun je achteraf –en soms zelfs realtime- controleren of aan de wensen van uw klant is voldaan. Volledig transparant. Honderd procent inzicht.”


Vledder besluit: “Wij begrijpen dat organisaties het spannend vinden of er zelfs tegenop zien om te kiezen voor een nieuw softwarepakket. Daarom houden wij het simpel. Bij onduidelijkheden biedt de e-learning module uitkomst en bij vragen of praktische problemen helpt onze professionele servicedesk snel, deskundig en kordaat. Zodat u altijd in control bent.”